joi, 6 august 2009

Buddies

Drink-buddy - apare cand sunt chefuri, e tipul cunoscut cu care te intelegi cel mai bine cand esti torpilat, dar in rest abia daca ai ce vorbe sa schimbi treaz. Sa nu-l confundam cu alcoholic-buddy care este prieten cu toata lumea si cu nimeni.

Weed-buddy - e tipul care tot timpul vrea sa "faca cumva" sa fie bine. E tipul cu care ai multe in comun pentru ca orizonturile iti sunt largite. Chiar daca in viata de zi cu zi el este monoton si plictisitor, tu il tii minte de la ultima escapada, in care ati facut schimb de filmulete pe youtube, ati discutat filosofie, ati impartit niste muncheez si v-ati pierdut in repetate randuri pe niste stradute din oras pe care unul pretindea ca stie un bar fain. Ati depanat amintiri cu toate locurile unde ati fost si activitatile pe care le-ati facut in aceasta stare speciala. Nu mai tii minte cand ai plecat si cum ai ajuns acasa, dar ai acea stare de zi incheiata cu bine si adormi foarte linistit.

Work-buddy - Este seful tau de aceeasi varsta, sau foarte apropiat ca varsta de care te-ai atasat un pic. E tipul cu care iti permiti destul de multe, sa scapi cate un "baga-mi-as p**a" sau sa ii iei diverse chestii de pe birou fara sa ceri. Incerci sa tii totusi relatia mai cordiala pentru ca totusi e seful tau si vei simti asta si in oras la o bere cu el.
- este colegul cu care incerci sa te imprietenesti, dar tot timpul iti face faze la lucru care franeaza procesul. Cu toate astea este un baiat bun, ca si coleg va face multe pentru tine si te vei simti apreciat. Pana la urma va ramane totusi doar un coleg mai bun.

Fuck-buddy - E prietenul/prietena cu care ai vorbit cel mai deschis despre sex, despre cum iti place sa dai examenele orale sau sa fii examinat. E cel care iti mai da sfaturi sau caruia ii dai sfaturi legate de relatii si sex. Intre relatii este cel/cea care te consoleaza si te ajuta sa treci mai departe. Cateodata te simti folosit.

Married-buddy - Prietenul pe care l-ai pierdut. Te bucuri pentru el dar iti pare rau ca nu mai e la fel. Regreti timpurile cand mergeati cu cortul la pescuit sau la distractie si ti-e mila de el. Incerci sa profiti de fiecare ocazie ce se iveste pentru a-l scoate in oras, unde arati ca ti-e dor de compania lui prin tone de caterinca la adresa lui de-a lungul primei beri. Apoi ii faci ciuda aratandu-i diverse alte persoane atragatoare de sex opus de la celelalte mese pe tot parcursul celei de-a doua beri. La a treia bere hotarati sa schimbati locatia. A patra bere se lasa cu lacrimi in ochi si declaratii de dragoste platonica. De acolo incepe cu cinstitul, pentru este insurat si cu 2 venituri in casa este mult mai bogat si isi permite. 6 beri si 3 ore mai tarziu e sunat de nevasta moment in care isi aduce aminte ce barbat era odata cu pusca si curea lata si propune sa mergi undeva unde sigur gasesti plin de femei. Ajuns acolo constata ca la fel s-au mai gandit inca 20 de barbati, asa ca mai comandati o bere. Dupa a 8-a bere va ridicati sa mergeti acasa. Pe drum il scapa o pisare pe care o executa in primul boschet unde isi pierde telefonul. E vazut si amendat de comunitari. Ajungi cu el acasa si il predai sotiei. De acum nu mai e responsabilitatea ta. Dupa morala se freaca, se culca. Luni din nou la lucru. Vine weekendul si iara de la capat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu