sâmbătă, 13 martie 2010

Cui pe cui se scoate

Introducerea: Nu am inteles niciodata expresia asta. Dar din mica mea experienta cu uneltele, am invatat ca daca vrei sa scoti un cui, folosesti un cleste sau un patent, sau un levier care are la un capat crapatura aia pentru scos cuie, sau chiar si un ciocan care are asa ceva.

Explicatia: Oamenii o folosesc in general ca sa ne comunice ca cel mai bun remediu pentru mahmureala e sa bei in continuare.

Intrebarea moralizatoare: Ce fel de prostie mai este si asta?

Argumente: Alcoolul iti mananca vitamina C din organism si te deshidrateaza, fara lichid celulele se atrofiaza, celulele creierului se atrofiaza, ceea ce genereaza durerile de cap. Deshidratarea este astfel motivul pentru care te doare capul.

Intrebarea retorica: Cum sa iti obligi organismul care geme de durere la si mai multa tortura?

Inca una:Chiar crezi ca ii faci un serviciu creierului si muschilor daca mai strangi un pic menghina?

Sfatul: Bea niste apa, niste suc de portocale, mananca bine si in timp foarte scurt vei fi ca nou.

Revelatia: Si tot aberand despre asta am avut o revelatie...daca batem un cui din partea opusa a cuiului gata batut, impingandu-l astfel afara si inlocuindu-l cu asta nou. In traducere, inlocuirea alcoolului existent de azi-noapte cu unul proaspat, cu aer de dimineata. Urmand aceasta logica, expresia isi capata sensul. Pentru alte explicatii logice, completati la comentarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu